workshops

Sluit aan bij een workshop

of plan er een met een groepje van minimaal 6 personen.

Dit was zo’n leuke workshop om te volgen! Dorieke deed het op hele enthousiaste manier en ze gaf het gevoel dat het gewoon in een groep was in plaats van zo’n online-gevoel. Knap hoe ze dat deed. Daarnaast heeft ze bij wel een ’tekenprikkel’ aangezet. Het was leuk om te doen en ik hoop dat ze meer online-lessen gaat aanbieden. Ik wil graag een cursus bij haar volgen namelijk. 

Top! In een korte tijd leerde ik de basisprincipes van het tekenen van een portret. Dorieke gaf goed les op een ontspannende sympathieke wijze! 

Zonder enige ervaring in tekenen, behalve op de middelbare school, had ik aan het eind van de les toch een portret! Dorieke neemt je echt aan de hand mee, legt duidelijk en geduldig uit en laat zien wat je “moet” doen. Ik heb het als een zeer leuke en prettige workshop ervaren.

Hoewel ik nog steeds “zeur” om fysieke bijeenkomsten, zat ik blij achter mijn Ipadje te genieten van de enthousiaste les van haar. 

Heel duidelijk, veel geduld, aandacht, én ik weet nu hoe ik een prachtige mond kan tekenen.

Wat korte feedback over de online les portret tekenen: ik vond dat Dorieke heel rustig en enthousiast uitleg gaf over de stappen die we konden nemen. Ze werkte met 2 camara’s, waardoor ook het tekenproduct in beeld kwam. Leuk ook, dat ze ons vroeg om het resultaat naar haar te mailen.

Online kan iemand niet over de schouder meekijken (ik had ook geen persoonlijk advies verwacht) , maar dit is in deze omstandigheden een prima vorm.

De cursus portrettekenen liet de cursusleider in duidelijke stappen zien hoe je een portret kunt maken. Verschillende technieken die belangrijk zijn kwamen aan bod en het was leuk om te zien dat iedereen in een korte tijd een portret kon maken, ook al had je weinig ervaring.

Het was een interessante kennismaking met het portrait tekenen

Gisteren inderdaad de workshop gevolgd.

Het was mijn eerste kennismaking met portrettekenen.

Ik vond dat Dorieke het heel goed en in duidelijke stappen uitlegde, en gelijk daarna ook de info doorgestuurd.

En daar ben ik gelijk verder mee gegaan.

Het blijft natuurlijk oefenen maar ze heeft mij wel enthousiast gemaakt voor portrettekenen.

Fijn dat ik aan deze workshop kon deelnemen

Ik vond het erg leuk , en gezellig , ze heeft het ook duidelijk en simpel uitgelegd , was een leuke ervaring om het zo een beetje te mogen leren 

De anderhalf uur waren heel snel voorbij:) en de uitleg goed. Het is dacht ik iedereen wel gelukt de grondregels toe te passen in een proefportret.

Nu thuis verder proberen met de ons toegestuurde “handleiding”:).

Wie wil mag zijn werk nog naar Dorieke sturen.

Nu nog oefenen op de glimlach!