Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden zijn gemaakt om jullie workshop/cursus/aankoop produkt zo goed mogelijk te organiseren, zodat iedereen weet waar men rekening mee moet houden.

* Een wederzijdse schriftelijke bevestiging per mail voor een workshop/cursus is bindend, voor zowel Juffrouw Jannie als voor de opdrachtgever.

Na de reservering van de workshop ontvangt u een bevestiging of een factuur.

* Als u met minder personen komt dan opgegeven, wordt dat bedrag niet in mindering gebracht. Dit i.v.m. met inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten.

* Bij annulering 48 uur voor aanvang workshop/cursus wordt 100% van het totaal bedrag in rekening gebracht. Bij annulering vooraf deze 48 uur wordt 50 % in rekening gebracht.

* Bij verhindering vindt geen restitutie plaats. De reservering kan indien mogelijk verplaatst worden naar een andere datum.

  • Juffrouw Jannie op locatie. Voor de workshops op locatie rekenen wij € 0,50 cent per kilometer.
  • Alle workshops in het atelier zijn inclusief alle materialen, koffie, thee / sapje en op aanvraag een wijntje.

* Indien de workshop wordt gegeven op de locatie van de klant, dient de klant, tenzij anders is overeengekomen te zorgen voor een geschikte ruimte met daarin geschikte tafels, stoelen, sanitaire voorzieningen zoals water, zeep, toilet. De klant zorgt zelf voor koffie, thee, sapje en iets lekkers.

*  Indien de klant zich oriënteert voor een workshop, dan kan de klant een vrijblijvende offerte bij Juffrouw Jannie aanvragen. Juffrouw Jannie werkt graag klantgericht binnen de mogelijkheden en zoekt daarbij naar inspirerende mogelijkheden.

*  De prijs die de klant moet betalen is bekend of vooraf overeengekomen.

* Als u met meerdere personen komt dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen.

* Komt de klant te laat op een workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden.

  • Juffrouw Jannie heeft schorten om de kleren te beschermen. Mocht er toch onverhoopt een vlekje in de kleren komen dan is Juffrouw Jannie daar niet verantwoordelijk voor. Kleding dat vies mag worden is dus raadzaam om aan te trekken in het atelier.

* Komt de klant niet op een workshop dan is er geen recht op geld terug.

  • Juffrouw Jannie zal de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden. Bij het plaatsen van een workshop hebben wij uw naam en adres nodig om de factuur te kunnen opmaken.

* Tijdens de workshops van Juffrouw Jannie kunnen er foto’s gemaakt worden. Dit gebeurt alleen na toestemming van de klanten. Beeldmateriaal kan dan gebruikt worden voor de website. Mocht u dit niet wensen, dan zullen wij het beeldmateriaal op voorhand niet gebruiken.

U bevindt zich in een atelier, denk aan oude kleding. Juffrouw Jannie is niet verantwoordelijk voor vlekken in uw kleding. Al zullen we hele leuke schorten hebben waar u gebruik van kunt maken.

Schilderijen die blijven drogen of worden achtergelaten in het atelier zijn voor uw eigen risico.