Over het open atelier

Tijdens het Open Atelier kan je individueel instappen met een kunstcursus zoals o.a. Pop Art of je maakt een kunstwerk naar eigen idee of je laat je inspireren in onze prachtige atelier vol met kunst! Tijdens het Open Atelier loopt Dorieke rond om je te helpen! Handig voor als je niet mee kan doen aan de 10 avonden teken en schildercursus, maar op de avonden of ochtenden wanneer het jou uitkomt iets wilt leren.

Geef van tevoren aan wanneer je wilt komen en wat jouw plan is zodat alle voorbereidingen zijn getroffen en je meteen aan de slag kunt. Een Open Atelier kost 20 euro (incl 21% btw en basismaterialen)  per keer of je koopt een strippenkaart voor 185 euro (incl 21% btw en basismaterialen) waarmee je 10 keer kunt komen.

 

Het open atelier is er op donderdagavond.

Je kunt  gebruik maken van basismaterialen, maar ook meer gespecificeerde materialen die hier aanwezig zijn in het atelier. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding.

Hoe werkt het

Het open atelier is er vrijwel iedere  woensdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Geef je van tevoren even op zodat je zeker weet dat er plek is.

 

  • Per keer betaal je 20 euro of je koopt een 10 strippenkaart voor 185 euro (korting van 15 euro) inclusief gebruik van normaal gebruik acrylverf, houtskool en andere basismaterialen. Een strippenkaart is maximaal 15 open atelier avonden/ochtenden geldig.  Je maakt je kaart dus op in 15 weken (wanneer er open atelier is)
  • wil je gebruik maken van extra acrylverf, spuitbussen op waterbasis, olieverf met mediums, lakverf etc. dan vragen we 5 euro extra. Als er van iets meer nodig is of als je wilt dat we een bepaald medium voor je aanschaffen dan kan dat in overleg.
  • gebruik maken van de beamer kost 10 euro

alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw

Opgeven doe je van te voren door een mailtje te sturen of even te bellen naar +31652539485