Het open atelier

Tijdens het Open Atelier werk je aan je eigen kunstwerk. Jouw idee wordt besproken en wij helpen je op weg om aan jouw idee op te zetten. Tijdens het open atelier lopen Dorieke of Sean rond voor ondersteuning. Je mag gebruik maken van onze acrylverf/houtskool/potloden en penselen. Je neemt wel een eigen doek mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd.  Het open atelier is er voor beginners en gevordenden. 

OPEN ATELIER VOOR KINDEREN (EN OUDERS) Wil je als kind ook eens een keer aan je eigen kunstwerk werken en vind je het leuk om bijvoorbeeld een van jouw ouders mee te nemen of een vriend(in). Geef je dan op voor het Kinderatelier. Deze kost 25 euro inclusief alle materialen. Ouders betalen 30 euro.

Hoe werkt het

Het open atelier is er op dinsdagvond (om de week) van 19.30 tot 21.30 uur.

  • Per keer betaal je 30 euro inclusief gebruik van normaal gebruik acrylverf, houtskool en andere basismaterialen.
  • Ben je van plan om vaker te komen dan kan je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost 275 euro. Daar bespaar je mooi 25 euro mee 🙂
  • Wil je gebruik maken van extra acrylverf, spuitbussen op waterbasis, olieverf met mediums, lakverf etc. dan vragen we een bedrag extra.
  • Data 2024: Op de dinsdag is 9 jan, 23 jan, 6 feb, 20 feb, 19 mrt, 2 apr. Op de donderdag 18 apr, 30 mei, 13 juni en 27 juni
  • Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het open atelier. Opgeven is bindend zie onze algemene voorwaarden. 

Opgeven doe je van te voren door een mailtje te sturen of even te bellen naar +31652539485

Wist je dat Sean ook saxofoon les geeft? Ontdek meer hier!