Volwassen atelier

Iedereen die een potlood kan vasthouden kan kunst maken! Dus jij ook! Aarzel niet en doe mee met een van de vele workshops of cursussen. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en je maakt altijd iets wat jij leuk vindt! Je werkt op eigen niveau en tijdens de les krijg je de begeleiding die je nodig hebt. Iedereen is anders, leert anders en heeft andere wensen. En dat zie je terug in de resultaten. Allemaal verschillende kunstwerken met een eigen stijl. Eenheidsworsten lusten we niet!! Kortom, daag jezelf uit en haal de artiest bij jezelf naar boven

Alle kopjes koffie/thee/glaasje wijn en lekkere dingetjes zijn van het huis! !

Kom je met een groep(je)?

Heb je een groepje bij elkaar, kom dan op een dag en tijd wanneer het jullie uitkomt! Vanaf 6 personen gelden namelijk dezelfde prijzen. Dus geen extra reserveringskosten. Heb je een kleiner groepje, geen probleem, je bent nog steeds van harte welkom! Dit geldt voor alle cursussen en workshops.

Juffrouw Jannie komt ook op locatie!

Wil je met jouw team een creatief schilderij maken voor het bedrijf? Wil je ons inzetten als leuke activiteit op een festival?

Schakel Juffrouw Jannie in voor een originele en persoonlijk creatieve invulling van jouw evenement!

De workshops zijn op maat en we komen met diverse creatieve ideeën waar het bedrijf uit kan kiezen: zoals het schilderen van het pand, het verwerken van de producten die verkocht worden, het logo, etc. 

Voor meer informatie? Mail of bel ons en ontvang een passende offerte.