Dorieke Duis

eigenaar & kunstenaar

Creatief bezig zijn maakt gelukkig, ja ook als je denkt dat je niet creatief bent. Geloof je me niet? Kom het uitproberen en ga trots naar huis met een eigengemaakt kunstwerk!

Sean Freeman

saxofonist & kunstenaar

Je kunt meer dan je denkt! En wil je echt goed worden dan doe je mee aan een van de vele cursussen die we aanbieden! Want door te oefenen en te oefenen kan je jouw doel bereiken! Naast het begeleiden van creatieve workshops geef ik ook saxofoonles en  kun je me benaderen voor sax opnames voor jouw tune. Mijn studio “Sax & Art” ligt verscholen achter het atelier van Juffrouw Jannie

Wie is Juffrouw Jannie?

Eigenlijk heet ik Dorieke, maar dat klinkt zo saai: Atelier Dorieke.

Na het zien Jiskefet met Juffrouw Jannie, wist ik het direct. Het moest Juffrouw Jannie gaan heten. Lekker laagdrempelig, eenvoudig en met humor!  En ik voel me ook verwant met de juffrouw Jannie uit de serie van Jiskefet, ik ben een juffrouw en voorzie de heren en de dames ook graag van een kopje koffie. 

Ik heb jaren lang voor de klas gestaan en heb altijd kunst gemaakt. Deze 2 heb ik nu gecombineerd en hiermee is Juffrouw Jannie geboren. Een prachtig atelier dat sinds 2012 bestaat.

Mijn partner is Sean Freeman die net als ik zijn hele leven met kunst bezig is geweest. Naast het maken van kunst is de saxofoon erg belangrijk voor hem. Hij speelt ruim 35 jaar met diverse artiesten zoals Eric Clapton , The Spice Girls (daar heb ik zelfs nog op “geplaybackt” haha) en nog veel meer. Zijn vaste band “Level 42” is nog steeds running…. In de rustige periodes is hij werkzaam voor Juffrouw Jannie en geeft Sean ook diverse cursussen/workshops naast het geven van saxofoonlessen.