Tekencursus zomer editie

De zomer in je bol

Al tekende gaan we de zomer in.

Waar denk je aan als je aan de zomer denkt? Juist, de zee, mooi weer, zwembad, ijs, vakantie, fluitende vogels etc. Met de zomer  in onze bol tekenen en verven we alleen mooi kunstwerken die met de zomer te maken hebben. We leren realistisch tekenen met verschillende materialen.

Door de mooie en strakke grafische wereld om ons heen raken de kinderen steeds meer vervreemd met zijn of haar eigen werk. Veel kinderen vinden hun eigen werk niet meer mooi omdat het niet voldoet aan de mooie plaatjes op tv, internet, reclame etc. Tijdens deze cursus werken we niet alleen aan het creatieve talent van je kind, maar zal ook het zelfvertrouwen groeien. Bovendien is het voor je kind gezellig en veilig dat er meerdere kinderen aan de cursus meedoen.

Tijdens deze cursus zullen de kinderen het creatieve bij zichzelf opzoeken. Op veel scholen is hier helaas te weinig tijd voor. Door de bezuinigingen en de hoge eisen vanuit de overheid voor zaakvakken worden de creatieve vakken het ondergeschoven kindje. En juist dit vakgebied is essentieel voor het creatief denken en handelen.

Informatie

De lessen zijn op woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten zijn 175 euro inclusief btw.

De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en graag beter willen leren tekenen/schilderen, kunstwerken willen maken en een gezellige creatieve middag willen hebben.

De workshop vindt plaats in het gezellige atelier (tot maximaal 16 kinderen).

Laat de kinderen kleren aantrekken die vies mogen worden!

Cursusdata

8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli.