DIKKE DAMES EN HEREN

Binnen 2,5 uur maak je een heerlijke dikke dame of heer op een groot doek van 40×40. 

Onder het genot van heel veel lekkere hapjes en drankjes ga je aan de slag. Alles is inbegrepen dus je kunt je lekker volproppen en je inleven in jouw dikke dame!

Je staat er niet alleen voor en je wordt ook niet in het diepe gegooid. Je kiest uit de vele voorbeelden en juffrouw Jannie zorgt ervoor dat je uiteindelijk naar huis gaat met een mooie dikke dame! En je zult zien, je kunt meer dan je denkt!!

Een gezellige en bourgondische workshop voor iedereen!

Jouw dikke dame mag er (na 2,5 uur) wezen!!

Informatie

Deze workshop kan je volgen tijdens de geplande data, maar organiseer je liever zelf een uitje voor jezelf met jouw vrienden, collega’s of familie, neem dan contact op met de organisatie van Juffrouw Jannie. 

De workshop kost 37,50 euro p.p. inclusief btw en gebruik van alle materialen, begeleiding, glaasje witte wijn/sapje/thee en heerlijke lekkere dikmakers.

Wil je liever een groter doek? Geen probleem, geef  het van tevoren eventjes door dan bestellen wij voor jou het juiste formaat.

De workshop vindt plaats in het gezellige atelier (tot maximaal 18 personen) maar we kunnen ook op locatie komen. parkeren kan gratis in de buurt of betaald in een van de parkeergarages.

Cursusdata

Hier staat straks de cursus data