Glitter & Glamour Party

Kinderfeestje te boeken in overleg

Tijdens deze workshop kleed jij jouw dame aan met de kleding die jij mooi vindt. Dit doe je met verf en heel veel glitter and glamour-dingetjes!! Dit allemaal in de stijl van de beroemde Jill die fantastische prinsessen heeft getekend!

Tijdens het feestje is er lekker veel te snoepen en je krijgt te drinken. 

Ouders mogen bij het feestje blijven, maar mogen ook even lekker shoppen/wandelen/koffie drinken. We zitten op de hoek van Sonsbeek, diverse koffietentjes en het centrum. De kinderen zijn in goede handen bij Juffrouw Jannie.

Informatie

Deze workshop kan je boeken met jouw vrienden voor bijvoorbeeld jouw verjaardagsfeest. Juffrouw Jannie zorgt voor veel lekkers om het feestje compleet te maken.

Je krijgt een bijna “naakte”dame op het doek getekend. Maak je maar geen zorgen ze heeft een hemd en onderbroek aan 😉

Je tekent zelf de kleren die je leuk vindt en vervolgens schilder je het in. Acrylverf droogt snel, dus genoeg tijd om het helemaal glamorous te maken met alle lintjes, glitters en steentjes.  Maak je geen zorgen over het tekenen. Juffrouw Jannie zorgt ervoor dat er alles pico bello op jouw doek komt te staan!!

De workshop duurt 1,5 uur en kost 16 euro per kind en is te boeken vanaf een groepje van 6 kinderen. Hiervoor krijgen de kinderen een doek van 40×40, wat te snoepen en te drinken.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

Wanneer te boeken?

Het feestje wordt geboekt in overleg. We proberen zoveel mogelijk te passen en te schuiven naar jullie ideale datum en tijdsaanvang. De volgende dagen en tijden zijn meestal beschikbaar:

  • woensdag van 13.45 uur tot 15.15 uur
  • vrijdag van 16.00 uur tot 17.30 uur.