Deel van een geheel

Deel van een geheel

Binnen 3 uur maak je samen een groot schilderij. Ieder schildert een deel en samen vormt het een geheel. Je kan zelf kiezen welke afbeelding je erop wilt hebben: denk bijvoorbeeld aan een grote pop Art van het bruidspaar, een schilderij voor het bedrijf met een bedrijfslogo of gewoon een mooie afbeelding om die saaie muur eens op te pimpen!  Het leuke is dat je het echt samen maakt! Ideaal voor een teambuildingsactiviteit of om de sfeer er snel in te krijgen. En bovendien heb je uiteindelijk een prachtig cadeau voor het bruidspaar of voor op het bedrijf.

Informatie

De workshop kost 45 euro p.p. inclusief doek van 30×30 of 30×40 gebruik van alle materialen, begeleiding, glaasje witte wijn/sapje/thee  en wat lekkers.

Omdat het samen een geheel moet vormen is het belangrijk te weten dat het hier gaat om aantallen die in een rechthoek of vierkant passen (bijvoorbeeld 6,8,9,10,12,14,15,16,18) Kom je bijvoorbeeld met een groepje van 7 personen dan kan je voor 20 euro een extra deel mee laten nemen om te komen op 8 delen. Iemand van de groep zal dus 2 delen gaan schilderen. Of je brengt het aantal terug naar 6 delen en nummer 7 schildert een los schilderijtje dat past bij de gelegenheid.

Je mag zelf een afbeelding aanbrengen, maar je mag het ook aan ons overlaten. Wij hebben voldoende voorbeelden waar ter plekke uit gekozen kan worden.

Soms kan het zo zijn dat er een afmeting mooier is voor het geheel, voor een  kleine meerprijs kan je dan voor grotere doeken kiezen of juist kleinere. Wij kunnen jullie adviseren welke doeken het meest geschikt zijn voor jullie foto.

De workshop vindt plaats in het gezellige  atelier (tot maximaal 32 personen) maar we kunnen ook op locatie komen.

Cursusdata

Deze workshop kan gepland worden vanaf 6 personen en duurt 3 uur. In overleg plannen we een datum.