Art Party

Kinderfeestje te boeken in overleg

Wat is dit leuk! Bij aankomst in het atelier voel je je meteen al een kunstenaar.  Als je een short aankrijgt met allemaal verfvlekken ben je een kunstenaar! Na een korte uitleg over technieken en materialen ga je je eigen schilderij maken. We hebben voorbeelden die je na kunt maken of als basis kunt gebruiken voor jouw kunstwerk. Populair zijn de “knopen in het haar”, “Crazy animals” en “Dikke Dames” schilderijen. Hiervan hebben we ook mallen. Maar eigen ideeën mogen natuurlijk ook!

Je bent vrij om je eigen creativiteit op het doek te zetten. Juffrouw Jannie zorgt ervoor dat je kennis maakt met de technieken die passen bij jouw kunstwerk. Kortom een feestelijke kunstles op maat!

Informatie

De workshop is al te boeken vanaf 6 kinderen.

De workshop vindt plaats in het gezellige atelier (tot maximaal 16 kinderen).

Laat de kinderen kleren aantrekken die vies mogen worden!

De workshop duurt 1,5 uur en is te boeken op een dag en tijd in overleg.

De kosten bedragen 16 euro per kind. Hiervoor maakt ieder kind zijn eigen kunstwerk op een mooi doek van 40×40, krijgen ze drinken en wat lekkers. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje.

Wanneer te boeken?

Het feestje wordt geboekt in overleg. We proberen zoveel mogelijk te passen en te schuiven naar jullie ideale datum en tijdsaanvang. De volgende dagen en tijden zijn meestal beschikbaar:

  • woensdag van 13.45 uur tot 15.15 uur
  • vrijdag van 16.00 uur tot 17.30 uur.