Bedrijfsuitjes
Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

CREATIEVE TEAMBUILDING

Over de workshop

Ideale teambuildings activiteit waarbij je met jouw team samen werkt aan een groot schilderij of een deel van een geheel.

Een mooie activiteit is Pop Art. Waarbij portretten worden geschilderd in mooie persoonlijke kleuren.

Je schildert bijvoIMG_7278 (1)orbeeld jouw collega of iemand die je altijd al heeft geïnspireerd. Ook is het mogelijk om met z’n allen aan een groot schilderij te werken. Een deel van een geheel is hier zeer geschikt voor. Ieder (of in een klein groepje) schildert een deel en later vormt het een geheel.

 

IMG_6572

Samenwerken is hierbij van groot belang! Het kunstwerkdat gemaakt gaat worden, wordt van tevoren overlegd. Zo zijn er al heel wat gebouwen geschilderd met verschillende materialen, Herman Broodjes en vergrote logo’s. Er is vanalles mogelijk.

IMG_6573Deze activiteiten zijn al vanaf 6 personen te boeken. Jullie zijn van harte welkom in het atelier waar tot 24 personen kunnen werken.

Maak je liever iets anders met je team, neem dan een kijkje op de pagina van de workshops die wij aanbieden.

Is het team groter dan komen we naar jullie toe. Een kunstwerk van bijvoorbeeld 15 delen kan met maximaal 40 personen gemaakt worden binnen een uur. Wij zorgen voor alle materialen en afplakzeil zodat uw ruimte netjes en schoon blijft.

Handig om te weten

Interesse? Stuur ons een berichtje info@juffrouwjannie.com of via contact met uw aanvraag zodat u een passende offerte met mogelijkheden ontvangt. Er gelden speciale aanbiedingsprijzen voor groepen boven de 50 personen.

Parkeren bij Juffrouw Jannie kan gratis in de buurt of betaald in een van de parkeergarages.