Route

Vanaf de A12 neemt u de afslag Arnhem Noord. U volgt Arnhem en u komt vanzelf op de Apeldoornseweg. Voorbij de ingang van het park Sonsbeek gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Jacob Cremerstraat in, eerste rechts (Wiltstraat) en weer rechts (Nijhoffstraat). Aan de rechterkant is Juffrouw Jannie.

Vanaf het treinstation Arnhem loopt u in 10 minuten naar Juffrouw Jannie. Neem de Sonsbeekzijde en ga rechtsaf naar beneden. Bij de stoplichten steekt u over de Jacob Cremerstraat in. Bij de stoplichten op de Apeldoornseweg rechts afslaan en meteen de eerste links de Nijhoffstraat in. Aan de linkerkant is Juffrouw Jannie.

Vanaf het station kunt u ook lijn 3 pakken richting Alteveer, Cranevelt of Burgers Zoo. U stapt dan bij de derde halte uit “Wiltstraat”. Hier naar links de Wiltstraat in (niet oversteken!) en dan de eerste rechts de Nijhoffstraat in. Aan de rechterkant is Juffrouw Jannie.

Parkeren kan gratis naast Buurtcentrum De Nieuwe Hommel (wiltstraat 6) en achter dit gebouw. Ook de binnenkant van de berm Apeldoornseweg is af en toe plek. Iets verder weg is het advocatenkantoor Hekkelman. In deze buurt is vaak plek (Pontanuslaan).

Dichtbij en betaald parkeren kan onder de Media Markt (140 parkeerplaatsen). De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Spoorwegstraat 2. Als je een navigatiesysteem gebruikt kun je het beste de Spoortwegstraat als bestemming ingeven.