Over Juffrouw Jannie

Wie is Juffrouw Jannie? Juffrouw Jannie is tot stand gekomen door Dorieke Duis. Zij had een droom: het runnen van een atelier met een bed and breakfast. En haar droom kwam in september 2012 uit. Een atelier voor creatieve workshops en een bed and breakfast om veel nieuwe mensen vanuit de hele wereld te ontmoeten. Waarom de naam Juffrouw Jannie? Dorieke is zelf 14 jaar juffrouw geweest en geeft in het atelier les aan volwassenen en kinderen. Bovendien voorziet ze haar gasten en cursisten graag van een kopje koffie. Net zoals Juffrouw Jannie uit Jiskefet. Gespeeld door Annet Malherbe, een actrice waar Dorieke veel waardering voor heeft. En zeg nou zelf, Juffrouw Jannie klinkt toch veel beter dan Juffrouw Dorieke?!  

Juffrouw Jannie was nooit zo groot en succesvol geworden zonder deze fantastische hulp. Hieronder zullen we ons even voorstellen! De enige echte Juffrouw Jannie’s en Jan 😉

De Juffrouw Jannie’s

Patrick

Saskia

Dorieke

Vicky

Gerlinde

Truus

Alles met passie

Onze cursussen en workshops worden gegeven door mensen met passie en kennis. We hopen ons enthousiasme over te brengen en jullie een boel positieve ervaringen rijker te maken.