Gezinsworkhop

Uitje met je gezin

Op zoek naar het creatiefste uitje met je gezin? Maak samen met je gezin een uniek kunstwerk. We werken met verschillende soorten verf, materialen en technieken.  Na een korte overleg kiezen voor de juiste aanpak en materialen. Kortom een schilderij dat bij het gezin past. Het wordt een uniek kunstwerk dat later het mooiste plekje boven jullie bank krijgt!

Een moment van geluk, gezelligheid en vooral veel creativiteit. Quality-time gegarandeerd!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de lunch. Die verzorgen wij ook! We zorgen voor een zelfgemaakte soep met heerlijke verse broodjes.  Drinken en andere snacks zijn natuurlijk ook inbegrepen.

Informatie

Deze workshop kost altijd 90 euro voor een gezin met maximaal 3 kinderen. De workshop is geschikt voor iedereen ouder dan 4 jaar! De workshop duurt van 11 uur tot 13 uur. Je krijgt te drinken en een zelfgemaakte lunch aangeboden  tijdens de workshop. Laat je zondagse kleren thuis! De workshop gaat door bij minimale aanmelding van 2 gezinnen. Maximaal 4 gezinnen per workshop. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar Juffrouw Jannie. Er wordt 50 % van het bedrag in rekening gebracht bij het cancelen tot 4 dagen van tevoren, hierna 100%

Cursusdata

IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS KOST DEZE WORKSHOP SLECHTS 50 EURO!
De gezinsworkshop staat gepland op de volgende dagen: 9-10-11-21-22-23-24-25-26-30-31 juli en 3-4-5-6-7-8-9-13-14 augustus.