POP ART
Workshops volwassenen

POP ART

Pop Art workshop

Over de workshop

Binnen 2,5 uur maak je een zeer persoonlijk kunstwerk op een doek van 40×40 cm.

Hoe gaat het in zijn werk? Ruim een week van te voren stuur je een digitale foto naar info@juffrouwjannie.com. Het gaat om een duidelijke en scherpe foto! Minimaal 1 mb. De foto wordt omgezet in een Pop Art afbeelding en vervolgens voor je op doek getekend. De kleuren van je Pop Art kies je zelf, natuurlijk geven we je hier advies! We werken uitsluitend met professionele acrylverf op waterbasis.

Handig om te weten

Deze workshop kan gepland worden vanaf 6 personen en duurt 2,5 uur. In overleg plannen we een datum.

Welke afbeeldingen zijn geschikt voor een 40×40 doek? Portret van 1 gezicht, huisdier, voorwerp, omgeving.

Wil je graag meer kwijt op je doek of wil je graag een langwerpig schilderij maken omdat je bijvoorbeeld daar ruim 2 gezichten of 3 gezichten op kwijt wil, dan kan dat. Bedenk wel dat wanneer je kiest voor een groter doek, je wellicht de portret niet binnen 2,5 uur af kan maken. Je mag dan gratis naar een open-atelier avond komen om jouw kunstwerk af te maken.

De workshop kost 45 euro p.p. inclusief btw en gebruik van alle materialen, print, voorwerk, begeleiding, glaasje wijn/sapje, thee en wat lekkers. Wil je bijvoorbeeld een langwerpig doek of een groter vierkant doek dan is dat natuurlijk mogelijk. Voor een doek van 40×50 vragen we: 50 euro, 60×80  90 euro, 80×100 100 euro.  Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle materialen.

De workshop vindt plaats in het gezellige  atelier (tot maximaal 30 personen) (link naar atelier huren) maar we kunnen ook op locatie komen.

Parkeren kan gratis in de buurt of betaald in een van de parkeergarages.