Glitter and glamour party
Kinderfeestjes

Glitter and glamour party

Glitter and glamour party in de stijl van Jill.

Over het feestje

Tijdens deze workshop kleed jij jouw dame aan met de kleding die jij mooi vindt. Dit doe je met verf en heel veel glitter and glamour-dingetjes!! Dit allemaal in de stijl van de beroemde Jill die fantastische prinsessen heeft getekend!

Tijdens het ffestje is er lekker veel te snoepen en je krijgt v=wat te drinken. Ouders mogen bij het feestje blijven, maar mogen ook lekker gebruik maken van een vrij moment. De kinderen zijn in goed handen bij Juffrouw Jannie.

Handig om te weten

Deze workshop kan je boeken met jouw vrienden voor bijvoorbeeld jouw verjaardagsfeest. Juffrouw Jannie zorgt voor veel lekkers om het feestje compleet te maken.

Je krijgt een bijna “naakte”dame op het doek getekend. Maak je maar geen zorgen ze heeft een hemd en onderbroek aan ūüėČ

Je tekent zelf de kleren die je leuk vindt en vervolgens schilder je het in. Acrylverf droogt snel, dus genoeg tijd om het helemaal glamorous te maken met alle lintjes, glitters en steentjes.  Maak je geen zorgen over het tekenen. Juffrouw Jannie zorgt ervoor dat er alles pico bello op jouw doek komt te staan!!

De workshop kost 16 euro per kind en is te boeken vanaf een groepje van 6 kinderen. Hiervoor krijgen de kinderen een doek van 40×40, wat te snoepen en te drinken.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

Deze workshop kan geboekt van woensdag tot en met zondag in overleg en duurt  1,5 uur.

Parkeren kan gratis in de buurt of betaald in een van de parkeergarages.