art & eat
art & eat

art & eat

PAINT, EAT AND DRINK

Over de workshop

Elk evenement staat in teken van een land (of thema). Je maakt een schilderij dat helemaal aansluit bij de avond. Tijdens het schilderen krijg je ook nog eens GRATIS een vers gemaakte maaltijd. En bovendien zijn alle drankjes van het huis.

De “Art & Eat” avondjes vinden plaats in het gezellige atelier van Juffrouw Jannie, Kijk om de hoek van het prachige park Sonsbeek en op loopafstand van het centrum.

De komende “Art & Eat” avonden zijn:

Engeland Londen

Holland Amsterdam

En nieuw is Arnhem

Handig om te weten

Art & Eat kost € 29,- excl. btw. (€ 35,09 incl. btw). Inclusief luxe karton, lijst met glas en materialen. Daarnaast krijg je een toepasselijke maaltijd die vers bereid wordt. Tijdens de workshop krijg je koffie/thee/wijntje.

Ideaal voor een vriendinnenuitje, bedrijfsfeestje, teamuitje, familie uitje, voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond inclusief heerlijk eten en drinken en als toetje een mooi zelfgemaakt kunstwerk om mee te nemen.

De avond gaat door bij een minimale aanmelding van 8 personen.

  • Aanmelden kan tot 3 dagen van te voren, je hoort 2 dagen van tevoren of de workshop doorgaat.
  • We werken met houtskool en acrylverf, dat is op waterbasis.
  • Het kunstwerk is geïnspireerd op de aangegeven afbeelding.
  • Geef bij de aanmelding aan als je vegetarisch bent, we zullen dan voor jou een vegetarische variant maken.

Parkeren bij Juffrouw Jannie kan gratis in de buurt of betaald in een van de parkeergarages. Als we op locatie werken dan kunnen we hier tips voor geven.