Bed and breakfast

Onze vrijstaande B&B/studio ligt in de gezellige wijk Sint Marten. De compleet ingerichte studio ligt vrij, beschikt over een eigen tuin met kruiden en fruitbomen. Hoewel we erg dicht bij al het vertier zitten, is het hier erg rustig en veilig zodat u met de ramen open kan slapen.
Door de centrale ligging kunt u van allerlei culturele activiteiten in de omgeving gebruik maken. Letterlijk om de hoek treft u het prachtige Sonsbeekpark en op loopafstand (5 min.) de mooie binnenstad van Arnhem. Om de hoek pakt u de bus naar Burgers Dierenpark en het Openluchtmuseum (reistijd 5 minuten).
De studio combineert oud met nieuw. Zo is er televisie, Wifi, retro platenspeler en een radio/cd-speler aanwezig. In de sfeervolle slaapkamer met authentieke boerderijraam kunt u heerlijk slapen op de best geteste boxspring!! De badkamer (met vloerverwarming) is van alle gemakken voorzien. Een frisse douche of lekker in bad, het is allebei mogelijk. In de buurt kunt u heerlijk ontbijten. Er is een groot scala aan eetcafeetjes.

2 personen 70 eurominimaal 2 nachten verblijf